NikkieTutorials medepresentatrice Eurovisie Songfestival

NikkieTutorials wordt de ‘online-host’ van het Eurovisie Songfestival. Ze gaat on-line verslag doen van het songfestival.

Ook neemt ze met een YouTube-serie op met de deelnemers en is ze tijdens de halve finales en finale te zien in de televisie-uitzending.

Dat heeft de organisatoie van het festival dat dit jaar in Rotterdam wordt gehouden maandag bekendgemaakt.

‘Extreem vereerd’

‘Vanaf het moment dat Duncan Laurence in Tel Aviv won, had ik maar één wens: betrokken zijn bij deze Nederlandse editie van het Eurovisie Songfestival’, zegt NikkieTutorials. Toen ze afgelopen najaar werd benaderd, was ze naar eigen zeggen ‘extreem vereerd’.

Ze noemt het fantastisch dat Nederland het Songfestival ‘weet te vertalen naar een sterke online aanpak en die weet te verbinden aan tv. Ik zie er echt naar uit om mij twee weken lang volledig onder te dompelen in dit unieke festival.’

‘Onze internetster’

Sietse Bakker, producent van het Songfestival, is trots op de deelname van NikkieTutorials. ‘Ze is ónze internationale internetster en daar zijn we trots op! Daarnaast is Nikkie een songfestivalfan van het eerste uur en wordt ze door de trouwe songfestivalfans gezien als iemand die niet mag ontbreken tijdens deze editie van het Eurovisie Songfestival.’

NikkieTutorials kwam onlangs na chantage uit de kast als transgender.

(Bron: NOS; screenshot aankondiging)Categorieën:Nieuws

Tags: ,

%d bloggers liken dit: