FunGayDay Walibi uitgesteld door ziekte van organisator

FunGayDayDe FunGayDay in park Walibi in Biddinghuizen gaat niet door. ‘Door gezondheidsproblemen van één van de organisatoren hebben we een grote achterstand opgelopen bij de voorbereidingen van de dag,’ melden de organisatoren van de homodag op hun site.

‘We hebben daarom moeten besluiten om het evenement te verplaatsen naar 2017.’

De FunGay Day stond gepland voor zaterdag 27 augustus; begin deze maand werd besloten het evenement een week door te schuiven, omdat Karin Bloemen dan kon komen optreden, maar nu is dus besloten het evenement een jaar uit te stellen.

Dan is het de bedoeling dat zoveel mogelijk homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders met iets roods aan naar het park komen voor een leuk dagje uit. Dergelijke dagen worden ook gehouden in de parken van Walt Disney (foto).

 

(Bron FunGayDay, Roze Golf)Categorieën:Nieuws

Tags:

%d bloggers liken dit: