Niet alle feesten dit weekeinde zijn vanwege zijn verjaardag

De koning is jarig en dat wordt op diverse plekken in de provincie volop gevierd, maar niet alle feesten zijn ter gelegenheid van de verjaardag van Willem-Alexander. De belangrijkste festiviteiten op een rij:

Deventer:

Vrijdag 26 april: Queer Mi Bo bij Caffee Together aan de Lange Bisschopstraat 40 in Deventer. Vanaf 17:00 uur tot 19:30 uur mensen ontmoeten en gezellig bijkletsen. COC Deventer zorgt voor bitterballen, de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Daarna met z’n allen naar de King´s Karaoke van LHBTI+ Face It in het Etty Hillesum Centrum aan de Roggestraat 3 in Deventer. De karaoke begint om 20:00 uur; vanaf 19:30 is de deur open en de entree is gratis.

Zondag 28 april: Het ZondagMiddagSalon is weer open bij Café De Herberg aan de Polstraat 62 in Deventer. Deze middag, georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer, start om 16:00 uur en duurt tot 19:00 uur. De toegang is gratis, de consumpties niet.

Enschede:

Vrijdag 26 april: Kings Night bij Café Stonewall in de Walstraat in Enschede. Het feest begint om 19:00 met DJ Robin Elyza​ en optredens van ​Drag Queen. Vanaf 22:00 uur is het de beurt aan DJ Justin Strikes ​. ook dan zijn er optredende Drag Queens.

Zaterdag 27 april: Ook in de Walstraat bij Café Stonewall: DJ’s en en Drag Queens (en een Drag King!). Dan begint het feest om 14:00 uur. DJ Ronny trapt af, om 17:30 gevolgd door DJ Mary Sánchez. Tussen 16:00 en 17:30- uur gebeurt er iets bijzonders: dan komen de 14 muzikanten van de Jigger Bigger Band de straat op de kop zetten. Wel op tijd komen, want als de straat vol is, kom je er niet meer in.

Hengelo:

Zondag 28 april: Muziek & dansfeest voor 50 plussers in Café Tante Jo in de Pastoriestraat in Hengelo. DJ is Fijke Hoogendijk. Het feest begint om 14:00 uur en de toegang is gratis.

(Foto: Café Stonewall)



Categorieën:Agenda, Overijssel

Tags: , , ,