Oproep: doe zaterdag 27 juni vanuit huis mee aan #prideinside

Doe mee aan de online pride. De oproep komt van LGBT040, die het online evenement organiseert samen met gayokay.nl.

De bedoeling is dat iedereen zaterdag 27 juni zichzelf op internet zet met ‘de meest uitbundige, open, lieve, leuke, eerlijke, authentieke en/of gekke pride foto in quarantaine’ op de eigen socials met #prideinside, om te laten zien ‘dat jouw trots niet door corona wordt geremd.’

‘Naast het dringend advies van het RIVM / Sciensano om binnen te blijven, zit namelijk ook de pride van binnen. Normaal gesproken komt die trots landelijk één keer per jaar publiekelijk naar buiten en ook dit jaar moet daar ruimte voor zijn’, zo vinden de organisatoren. ‘Daarom vieren we dit jaar internationaal en samen Gay Pride, van(uit) binnen, tijdens Pride Inside.’

Na afloop kan worden gestemd op de vijf leukste en origineelste inzendingen,  die zijn  geselecteerd door een de jury. De inzending met de meeste stemmen wordt beloond met ‘een leuk Pride-pakket om de quarantaine een beetje te verzachten.’

(Bron en afbeelding: Gayokay.nl/LGBT040)Categorieën:Nieuws

Tags: ,

%d bloggers liken dit: