Roze Golf 26-03: Hoe moet het COC verder zonder Freerk?

Voorzitter Feerk Jager van COC Twente-Achterhoek stopt ermee; zijn termijn van vijf jaar zit er bij de komende algemene ledenvergadering op.

Vijf jaar was Freerk het boegbeeld van de LHBTI-Plus-belangenvereniging in Twente en de Achterhoek. Een opvolger heeft zich nog niet gemeld. Hij heeft er vertrouwen in dat het goed komt. Het voortbestaan van COC Twente-Achterhoek is belangrijk; de strijd is nog lang niet gestreden, zegt Freerk Jager in de Roze Golf.

Waar te beluisteren?

De Roze Golf is beschikbaar als podcast. Elke zondagavond staat een nieuwe aflevering klaar. Luisteren kan via Google PodcastsStitcherSpotifyTuneIn en via iTunes.

De radioversie van de Roze Golf is elke maandag te horen bij Radio Zwolle tussen 14:00 en 15:00 uur en elke dinsdag tussen 19:00 en 20:00 uur via AaFM, de lokale omroep van Almelo. Terugluisteren kan ook via de site van AaFM.

De radioversie is ook te vinden op de site van RTV OostCategorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: