Weer of geen weer: woensdag is in Nijmegen Roze Woensdag

Komende woensdag is het Roze Woensdag in Nijmegen. De Vierdaagse mag dan zijn ingekort met een dag, de Roze Woensdag gaat gewoon door.

Er is een uitgebreid programma met onder meer een Pride Walk die om 13:00 uur vertrekt bij de St. Stevenskerk in Nijmegen. De Pride Walk duurt ongeveer een half uur en eindigt bij het feest Honey Honey.

Net als vorige jaren lopen (LHBTI-Plus) organisaties mee zoals COC Regio Nijmegen, Pride Photo Nijmegen, Dito, Amnesty International en diverse vertegenwoordigers van politieke partijen. Dit jaar is er extra aandacht voor LHBTI+ sportverenigingen, omdat een week na Roze Woensdag de EuroGames in Nijmegen worden gehouden.

Dit jaar is er tijdens Roze Woensdag speciale aandacht voor Roze Senioren. Het middagprogramma begint om 14.30 uur in het Roze Huis Nijmegen.

Kijk hier voor het volledige programma.



Categorieën:Agenda

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: