Regenboogpad in Enschede wordt weer weggehaald

Het Regenboogpad in Enschede wordt weer weggehaald. Het pad bij de voetgangersoversteekplaats aan de De Ruyterlaan op de hoek met de Tromplaan bij Hogeschool Saxion blijkt vooral bij regenachtig weer te glad.

Dat kan gevaarlijke situaties veroorzaken en daarom is besloten de verflaag weer te verwijderen

Waardoor het komt dat de verf glad wordt bij nat weer is volgens de gemeente Enschede onduidelijk. Daar wordt onderzoek gedaan. Naar verwachting kan het Regenboogpad deze maand nog opnieuw worden aangelegd met andere verf.

Het pad werd veertien dagen geleden aangelegd en afgelopen maandag feestelijk in gebruik genomen door wethouder Arjan Kampman en de deelnemers aan het regenboogontbijt ter gelegenheid van de Coming Out Dag (foto).

(Bron en foto: Gemeente EnschedeCategorieën:Nieuws, Overijssel

Tags: ,

%d bloggers liken dit: