De genomineerden voor de Jos Brink Prijs 2021 zijn bekend

De genomineerden voor de Jos Brink Brink Prijs zijn bekend gemaakt. Voor de Oeuvreprijs zijn dat: Glenn Helberg, Sandro Kortekaas en Tieneke Sumter. Voor de Jos Brink Innovatieprijs zijn Colored Qollective, Naomie Pieter en The Transketeers genomineerd.

Zondag 30 mei worden de winnaars bekend gemaakt door minister Ingrid van Engelshoven (Emancipatie) tijdens de feestelijke uitreiking, die via livestream te volgen is.

De Jos Brink Prijs is een initiatief van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en wordt elke twee jaar toegekend aan een persoon, groep of instelling die een fundamentele bijdrage heeft geleverd aan en zich over een langere periode heeft ingezet voor de verbetering van de positie van LHBTI’s in de samenleving.

De Oeuvreprijs bestaat uit een geldbedrag van 10.000,- euro en een kunstwerk. Voor de Innovatieprijs wordt een cheque ter waarde van van 1.000,- euro uitgereikt.

Lees hier meer over de genomineerden.Categorieën:En verder

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: