Avondklok Roze Golf: de inspiratie van Joop van den Haak

Avondklok Roze Golf: door met het duiken in het archief van de Roze Golf om de tijd thuis een beetje aangenaam door te komen. Vanavond: schrijver en columnist Joop van den Haak.

Joop van den Haak overleed op 18 februari 2016 op 78-jarige leeftijd. Hij was schrijver van de kinderboekenserie ‘Bakkertje Deeg’. Zijn vader en zijn moeder stonden model voor de bakker en zijn vrouw.

Later schreef hij columns, onder meer voor de Roze Golf. De eerste column van Joop van den Haak werd 27 augustus 2013 gepubliceerd op de website van de Roze Golf en had als titel ‘Het toilet heeft vaak iets gezelligs’. Voor zijn columns put hij uit zijn eigen leven en fantasie.

Luister hier naar het gesprek met Joop van den Haak dat uitgezonden werd op 15 november 2015:Categorieën:En verder, Overijssel

Tags: , , , ,

%d bloggers liken dit: