Overjjssels Regenboogpodium speciaal voor LHBTI-senioren

Op donderdag 10 december is er in theater ‘De Cactus’ in Hengelo een liedjesprogramma met veel roze liedjes, speciaal voor LHBTI-senioren. De avond wordt gehouden op initiatief van Ralph Kleinbussink uit Deventer.

Ralph is in oktober dit jaar uitgeroepen tot Mr Senior Pride 2020 voor zijn inzet voor het welzijn van LHBTI-senioren. Ralph is als ambassadeur actief bij regionaal- en landelijk Roze 50+.

‘Veel activiteiten kunnen niet doorgaan’, aldus Ralph. ‘Zo kunnen we de verpleeghuizen niet binnen om een gezellige avond te verzorgen. Daarom wil ik artiesten op een andere manier de verpleeghuizen binnenbrengen: op een USB-stick. Hopelijk brengt dat een stuk “verlichting” in deze onzekere tijd.’

Mr Senior Pride 2020 zocht contact met de makers van het radioprogramma de Roze Golf van RTV Oost. Het plan ontstond om vier Overijsselse artiesten te vragen op te treden op ‘Het Overijssels Regenboogpodium’.

Van het optreden wordt een videoregistratie gemaakt, die bij verpleeghuizen in Overijssel gratis wordt bezorgd.

De artiesten die komen optreden zijn Annet Nikamp, Harm Wolters, Body & Soul en Alice Wessels & Rolf van Rijsbergen. De presentatie van de avond is in handen van Dorothy Oosting.

Wilt u de registratie donderdagavond 10 december bijwonen? Kaarten à € 10 (exclusief servicekosten) zijn te bestellen via www.decactus.nl.  Vanwege de coronamaatregelen is er plaats voor 30 toeschouwers.Categorieën:Agenda, Overijssel

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: