Roze Golf 18-10: Meer oog voor LHBTI’ers op de werkvloer

In het bedrijfsleven is te weinig oog voor mensen die anders zijn. Hetero is maar al te vaak de norm. Om werknemers bewust te maken dat niet iedereen (strikt) hetero is, geeft Remco Boxelaar (foto) workshops.

35 jaar Roze Golf: voorafgaand aan de eerste uitzending via de frequentie van Radio Oost legde bedenker Henk Weijschede uit waarom een apart radioprogramma  voor homo’s en lesbiennes hard nodig is. Een uitleg die 35 jaar later aan kracht niets heeft ingeboet.

De Roze Golf is hier te beluisteren op zondagavond 19 oktober tussen 22:00 en 22:30 uur en hier op een later tijdstip.

Luisteren naar de Roze Golf kan ook via StitcherSpotify en via iTunes.

(Foto: Poster campagne ‘Be professional, be you’ Remco Boxelaar, fotograaf: Josef Degabriele, visagie: Envy Peru)Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: