Meer Dan Gewenst helpt met vinden van mede-wensouder

De stichting Meer Dan Gewenst houdt vrijdag 26 juni een online-date voor wensouders die co-ouderschap overwegen en op zoek zijn naar een mede-wensouder.

Je kunt meedoen door op de site van Meer Dan Gewenst een oproeptekst in te vullen. Deze oproeptekst wordt naar alle mensen gestuurd ‘van het andere geslacht’ die een wensouder zoeken in jouw regio (en die meedoen met deze online-date).

Wie meedoet krijgt zelf dus ook oproepteksten van alle anderen uit jouw regio gemaild. Je kunt dan zelf kiezen met wie je contact op gaat nemen, en anderen gaan jou mailen. (Helaas kun je voorlopig niet live afspreken, maar wel mailen, beeldbellen etc.).

De online-date wordt opgezet voor de volgende regio’s:

A) Amsterdam en omgeving
B) Groningen, Friesland, Drenthe
C) Gelderland, Overijssel, Flevoland
D) Noord-Brabant, Limburg
E) België

Meer informatie is hier te vinden.Categorieën:Agenda

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: