Roze Golf 26-04: Geloven en homoseksualiteit gaan samen

Johan Verweij groeide op in een streng christelijk milieu. Hij wist al vroeg dat hij op jongens viel, maar probeerde te voldoen aan de normen van zijn omgeving, totdat het heteroleven niet meer vol te houden was.

Hij koos voor de liefde en ontdekte dat geloof en homoseksualiteit goed samen kunnen gaan. Over zijn ervaringen schreef hij het boek ’Het Roze Schaap – Een gruwel Gods?’ In de Roze Golf een uitgebreid gesprek met Johan en hij laat liedjes horen, die voor hem betekenis hebben.

Johan Verweij geeft twee gesigneerde exemplaren van zijn boek weg. Als je kans wilt maken op een van de boeken, stuur dan voor uiterlijk 2 mei een mail met je naam en adres naar rozegolf@rtvoost.nl. De boeken worden onder de mailers verloot.

De Roze Golf is hier te beluisteren op zondagavond 26 april tussen 22:00 en 23:00 uur en hier op een later tijdstip.

Luisteren naar de Roze Golf kan ook via StitcherSpotify en via iTunes.Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , , , ,

%d bloggers liken dit: