Homostel Marseille krijgt advies te vertrekken vanwege virus

Een homostel in Marseille heeft anoniem het ‘advies’ gekregen om hun appartement te verlaten, omdat ‘jullie homoseksuelen de eersten zijn die besmet zijn met COVID-19’.

Een handgeschreven en niet ondertekend briefje vond een van het stel onder de ruitenwisser van zijn auto, die op de parkeerplaats van het complex stond.

Geschokt bracht de man het naar zijn appartement om het te laten zien aan zijn partner David, die verpleegassistent is.

‘Kun je alsjeblieft het gebouw verlaten omdat we weten dat jullie homoseksuelen de eersten zijn die besmet zijn met de COVID-19’, staat er op het briefje. ‘Dit is de eerste waarschuwing. Dank u.’

Hoewel er geen afzender op het briefje staat denken ze dat een van de buren het briefje achter de ruitenwisser heeft gestopt.Het complex heeft een eigen, afgesloten parkeerplaats.

Het stel is met het briefje naar de politie gestapt, maar die zegt niets te kunnen doen omdat het ‘een waarschuwing is, geen bedreiging’.

David postte erover op Facebook en dat werd opgepikt door Têtu

‘Het doet me om twee redenen pijn’, zei David tegen Têtu , ‘omdat ik verpleegassistent ben en homo. Ik begrijp dat het psychologisch moeilijk moet zijn om thuis opgesloten te zitten.’

Zijn partner maakt zich geen zorgen, maar David vraagt ​​zich af ‘wat het de volgende keer zal zijn’.

‘Zullen ze mijn auto vernietigen? Zullen ze buiten op me wachten?’

(Bron en foto:  Têtu)Categorieën:Nieuws

Tags: ,

%d bloggers liken dit: