Vertel jouw verhaal voor brochure 113-zelfmoordpreventie

De Stichting 113 Zelfmoordpreventie werkt samen met de Overijsselse GGD’s en COC’s aan een brochure over zelfmoordpreventie gericht op LHBTI’ers.

Veel LHBTI’ers krijgen vaak al op jonge leeftijd te maken met angst voor afwijzing, uitsluiting of pesten, problemen met familie en vooral de worsteling om zichzelf te accepteren. Dat maakt dat zij veel vaker dan gemiddeld denken aan zelfmoord en ook vaker een poging doen. 

Stichting 113 Zelfmoordpreventie werkt aan de brochure ‘Queer’ met verhalen van mensen uit Overijssel om te laten zien hoe belangrijk het is om over depressie te praten, omdat praten het verschil kan maken.

Het aantal mensen uit Twente dat wil meewerken is nog gering. Daarom doet COC Twente Achterhoek een oproep aan mensen uit de regio, die mee willen werken aan de brochure zich te melden door een mail te sturen naar info@coctwenteachterhoek.nl.

Heb jij hulp nodig?

Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.Categorieën:En verder, Overijssel

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: