Tel Aviv Live (9): Duncan Laurence krijgt zaal muisstil

Terwijl in de EXPO Tel Aviv de voorbereidingen werden getroffen voor de eerste twee generale repetities van de eerste halve finale, trakteerde Duncan Laurence de nationale en internationale pers en een kleine groep fans vandaag op een showcase.

Hij trad in The Zone in Tel Aviv op met zijn band en speelde zeven nummers. Natuurlijk eindigde Duncan met “Arcade” en het was muisstil in de zaal. Na afloop werd de zanger getrakteerd op een oorverdovend applaus en een staande ovatie.

Bekijk hier de video

Vanavond vindt de tweede Dress Rehearsal plaats van de Eerste Halve Finale. Voor de deelnemende landen een uiterst belangrijke show, want de jury’s kijken mee en geven dan gelijk de punten die morgen tijdens de live-show worden bekendgemaakt.

(foto showcase: Friso Hermsen / Roze Golf)Categorieën:2019 Tel Aviv, Dossiers, Eurovisie Songfestival, Nieuws

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: