Enschedese filmmaker zoekt geld voor portret van vrouwen

De 25-jarige filmmaker Stefanie van Wijk uit Enschede is bezig met een film, waarin ze LHBT-vrouwen aan het woord laat. Door bekende en onbekende vrouwen uit de hele wereld aan het woord te laten, schetst Stefanie van Wijk een beeld van hedendaagse LHBT-vrouwen.

Haar documentaire Unapologetically Us film behandelt sociale en politieke vraagstukken, maar ook persoonlijke verhalen komen aan bod.

Om zoveel mogelijk vrouwen een stem te geven is Stefanie van Wijk een crowdfunding gestart. Met het geld wil ze nog meer steden aan doen, meer vrouwen aan het woord laten en nog meer diversiteit laten zien. Het geld moet  filmen tijdens lhbtq+ evenementen in Amsterdam, Kopenhagen, Athene, Londen, Parijs, Madrid, Berlijn, Maastricht, Keulen en Manchester mogelijk maken.Categorieën:En verder, Overijssel

Tags: ,

%d bloggers liken dit: