Lissabon Live (6): Ari Ólafsson zingt Eurovisie Medley

2018_Iceland_pressVandaag begon in de Altice Arena in Lissabon de tweede repetitieronde. De eerste vijftien landen uit de eerste Halve Finale mochten twintig minuten op het podium staan om hun lied een aantal keren te oefenen, en de act te perfectioneren.

Mikolas Josef uit Tsjechië, die eerder deze week nog vanwege een blessure naar het ziekenhuis moest, was dusdanig hersteld dat hij zijn lied “Lie To Me” ten gehore kon brengen. De acrobatische sprong werd echter nog achterwege gelaten.

Na afloop van iedere repetitie hield ieder land nog een persconferentie. De IJslandse zanger Ari Ólafsson trakteerde de aanwezige pers en fans met een medley van Songfestivalliedjes. Samen met zijn backingvocals zong hij Golden Boy (Israel 2015), Wild Dances (Oekraïne 2004), Coming Home (IJsland 2011), Grande Amore (Italië 2015) en Amar Pelos Dois (Portugal 2017).

Bekijk hier de video:

 Categorieën:2018 Lissabon, Dossiers, Eurovisie Songfestival

%d bloggers liken dit: