Radio 22-04: Wandelen met de Roze Vrouwen Vechtdal

Roze Vrouwen Vechtdal Jeanet en HermaOktober vorig jaar zag Herma de regenboogvlag wapperen op het gemeentehuis in haar woonplaats Hardenberg. Het bleek coming out-dag te zijn en ook Hardenberg stak de vlag uit.

Herma zette een foto van de regenboogvlag op Facebook en dat leidde uiteindelijk tot de groep Roze Vrouwen Vechtdal. Herma organiseert nu activiteiten voor ‘roze vrouwen’ als onderdeel van de landelijke organisatie Groep 7152.

Als het aan Herma ligt, wordt Hardenberg een homovriendelijke gemeente. In de Roze Golf vertelt Herma over haar plannen tijdens een wandeling bij Hardenberg. Haar vriendin Jeanet (links op de foto) loopt mee.

De uitzending is hier te beluisteren op zondagavond 22 april tussen 18:30 en 19:00 uur en hier op een later tijdstip.

 

 Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: