Radio 01-04: Waar koopt Judith Saventeijn haar broodjes?

Patricia van der Broek Kars Tuinder FotografieRechercheur Judith Saventeijn zit samen met haar collega Thiemo Ravenhorst op de zaak van de verdwenen advocaat Ozan Özkan. Heeft de verdwijning te maken met homofoob geweld of met de fusie van het advocatenkantoor?

Patrica van der Broek geeft het antwoord in haar thriller ‘Belast Verleden’. De stad Groningen is het decor van haar boek. In de Roze Golf een wandeling langs plekken die een rol spelen in het boek, een wandeling die begint in het Stadspark en voert langs onder meer de warme bakker aan de Parkweg, homocafé ‘Ons Moeke’ en een terras op de Grote Markt.

De uitzending is hier te beluisteren op zondagavond 1 april tussen 18:30 en 19:00 uur en hier op een later tijdstip.

Foto: Patrica van der Broek in Café ‘Ons Moeke’- Kars Tuinder FotografieCategorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: