Vier verdachten melden zich na tonen beelden mishandeling

Bureau BrabantVier mannen hebben zich woensdagmiddag bij de politie gemeld na de mishandeling van een 45-jarige man uit Tilburg. Het gaat om een 19-jarige man uit Oisterwijk en drie mannen van 20 jaar uit Haaren. De vier zitten vast.

De man werd in augustus na het stappen door vier jongens achtervolgd en uitgescholden voor homo. Het slachtoffer kwam ten val en liep flinke kneuzingen en schaafwonden op. Hij brak zijn schouder op drie plekken en zijn enkel.

Blijvend letsel
In de uitzending van Bureau Brabant van Omroep Brabant vertelde het slachtoffer dat hij mogelijk blijvend letsel heeft aan zijn rechterschouder.  ‘Ik dacht dat ik verloren was’, vertelde het slachtoffer anoniem.

Beelden van de daders werden afgelopen maandag getoond in het programma Bureau Brabant. Na de uitzending  kwamen bij de politie acht tips binnen. Daarbij werden ook de namen genoemd van ten minste een van de jongens die zich nu hebben gemeld.

 

(Bron en beeld: Omroep Brabant)Categorieën:Nieuws

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: