Radio 20-08: Na de voetbal de kinderen en de wensouders

SaraCoster foto Talitha Hoppe-CropEind september is er een speeddate van de Stichting Meer Dan Gewenst in Meppel voor homo’s met een kinderwens. Het is voor het eerst dat een dergelijke bijeenkomst in het noordoosten van het land wordt gehouden.

Sara Coster is ervaringsdeskundige en schrijver van het boek ‘De Wens en de Vaders’. Als kinderwenscoach staat Sara wensouders bij. Ze weet dan ook alles over co-ouders, wensouders en meeroudergezinnen. Verdiep je van te voren goed in de mogelijkheden en onmogelijkheden is haar advies.

In verband met de voetbalwedstrijd  Sparta – PEC Zwolle begint de Roze Golf tien minuten later.

De uitzending is hier te beluisteren op zondagavond 20 augustus tussen 18:40 en 19:00 uur en hier op een later tijdstip.Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

%d bloggers liken dit: