Radio 23-07: Oud-voorzitter COC Zwolle is nog lang niet weg

Ilja de JongIlja de Jong was jaren voorzitter van COC Zwolle. Eerder dit jaar heeft ze voorzittershamer overgedragen. Tijd voor een terugblik op haar roerige jaren als voorzitter, jaren waarin er van alles veranderde.

Zo werd onder haar leiding het pand aan de Kamperstraat vier maanden na een grondige verbouwing alsnog afgestoten. Ook veranderde in de loop der jaren het uitgaansleven, het type vrijwilliger en vooral de manier waarop de samenleving tegen homoseksualiteit aankijkt.

Ze doet nog advieswerk voor het huidige bestuur en wil zich blijven inzetten voor de homogemeenschap.

De uitzending van zondag 23 juli is hier te beluisteren op zondagavond tussen 18:30 en 19:00 uur en hier op een later tijdstip.Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: