Vrijdag de dertiende: Men Meet Men op nieuwe locatie

vrijmetselarij-kelderDe Men Meet Man-mannenavond van COC Deventer is verhuisd en wordt vrijdag 13 januari voor het eerst gehouden in de kelderbar van de Vrijmetselaarsloge aan de Rijkmanstraat 10 in Deventer.

De Men Meet Men-avond wordt elke tweede vrijdagavond van de maand gehouden. De zaal in De Fermerie, waar de avonden sinds het sluiten van het COC Café aan de Brink werden gehouden, was niet beschikbaar op 13 januari. Omdat COC Deventer toch wil vasthouden aan het patroon van elke tweede vrijdagavond van de maand, werd een alternatief gezocht en gevonden.

De avond in de kelder van de loge is speciaal voor homo- en biseksuele mannen uit de regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen. In een ongedwongen en gemoedelijke sfeer kan worden bijgepraat met oude bekenden, maar je kunt er ook nieuwe mensen leren kennen.

De deur gaat om 20:00 uur open en er is een lift. De entree bedraagt € 2,00.Categorieën:Agenda, En verder, Overijssel

Tags: ,

%d bloggers liken dit: