Radio 20 november: In de geest van John Blankenstein

john-blankenstein‘Ze lullen maar een eind weg’, dat is de titel van de biografie over John Blankenstein geschreven door Chris Willemsen. Hij kreeg toegang tot het uitgebreide privé-archief en sprak met een groot aantal mensen die John gekend hebben.

In de Roze Golf een uitgebreid gesprek met de schrijver, maar ook met Karin Blankenstein, de tien jaar jongere zus van John en voorzitter van de John Blankenstein Foundation, die het werk van haar broer voortzet: werken aan de emancipatie en acceptatie van homoseksualiteit in de sport.

Een deel van de opbrengst van de biografie ‘Ze lullen maar een eind weg‘ komt ten goede aan de John Blankenstein Foundation.

De uitzending begint in verband met de wedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle om 18:40 uur.

De uitzending van zondag 20 november is hier te beluisteren op zondagavond tussen 18:40 en 19:00 uur en hier op een later tijdstip.Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , , , ,

%d bloggers liken dit: