Radio 6 november: Afterparty Week van het Vinyl

week-van-het-vinylHet is de Week van het Vinyl op radio Oost. Een week lang plaatjes draaien, echte plaatjes: singletjes, LP’s en 12 inch. In de Roze Golf de Afterparty met Roze Golf-columnist Frans Heemskerk.

Frans is een groot muziekliefhebber en heeft kasten vol muziek, in totaal bijna 50.000 titels! Speciaal voor de Roze Golf maakte hij een piepkleine selectie. Zo laat hij zondag zijn eerst gekochte grammofoonplaatje horen, maar ook de muziek waarop hij als tiener danste tijdens het uitgaan.

De Roze Golf is tien minuten korter vanwege de voetbalwedstrijd Go Ahead Eagles – Feyenoord, waar de collega’s van Radio Oost Sport uiteraard verslag van doen. De uitzending begint derhalve om 18:40 uur.

De uitzending van zondag 6 november is hier te beluisteren op zondagavond tussen 18:40 en 19:00 uur en hier op een later tijdstip.Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: ,

%d bloggers liken dit: