Wanhopige vrouw van 52 wacht op het vervolg van haar leven

tot-het-komtDe voorstelling ‘Tot Het Komt’ van theatergroep De Nieuwe Koning is de komende weken te zien in een aantal theaters in Overijssel. Het is een tragikomische muziektheatervoorstelling over Liesbeth, een carrièrevrouw van 52 in de overgang.

Haar onderneming is failliet verklaard en ze heeft haar partner Mo na 25 jaar lief en leed en weer dezelfde ruzie, het huis uitgezet. Op Facebook wacht ze wanhopig tot iemand haar liked. Ze wacht op het vervolg van haar leven.

Liesbeth wordt gespeeld door Regine Hilhorst. Ze wordt op het toneel begeleid door het Jazztrio Robinson, Freitag en Caruso.

De voorstelling is deze maand nog te zien op 12 oktober in Hof88 in Almelo en 21 oktober in De Kappen in Haaksbergen. Kijk voor alle speeldata op www.tothetkomt.nlCategorieën:Agenda, Overijssel

Tags:

%d bloggers liken dit: