Video met dansende acrobaten als eerbetoon slachtoffers Orlando

Acrobaten.pngDe aanslag op de homobar in Orlando heeft velen geïnspireerd een eerbetoon te brengen aan de slachtoffers. Zo waren er de artiesten van Broadway die het oude nummer ‘What the world needs now is love’ van Burt Bacharach en Hall David in een nieuw jasje goten.

De aerialist Matthew Richardson deed het op zijn manier. Hij creëerde The Arrow, een bijzondere choreografie met twee mannen, die al dansend en draaiend in een cyr wheel toenadering tot elkaar zoeken. Matthew Richardson danst samen met de Canadees Francis Perreault.

Damian Siqueiros maakte er een video van, met muziek van The Irrepressibles.

De video is opgedragen aan ‘onze broeders en zusters’ die de dood vonden in Orlando en eindigt met de boodschap: ‘alle liefde is gelijk’ en is voor ‘iedereen die ooit bang is geweest om  zichzelf te zijn. Wees trots op wie je bent.’Categorieën:En verder

Tags:

%d bloggers liken dit: