Radio 3 juli: Help fotograaf Jasper Groen zijn fotoboek te maken

Eric - Japser GroenFotograaf Jasper Groen werkt aan een boek over Eric, een transgender. Voor het uitgeven van het boek is geld nodig en dat is er niet. Hij is een crowdfunding-actie gestart, maar het loopt nog niet storm.

Annelieke woont samen met haar vriendin en een dochter van anderhalf. Ze vertelt hoe zij en haar vriendin te werk zijn gegaan om een geschikte donor te vinden. Ze bezochten onder meer een speeddate van de stichting Meer Dan Gewenst.

Zwolle vaart weer mee tijdens de botenparade in Amsterdam met ‘The Love Boat’. De bedoeling is dat de Zwolse binnenstad tijdens de boten parade volhangt met speciale Zwolse regenboogvlaggen.Wie mee wil op de boot, moet snel zijn. Er is nog maar een beperkt aantal kaarten te koop.

De uitzending is hier te beluisteren op zondagavond tussen 18:30 en 19:00 uur en hier op een later tijdstip.Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: