Partner weggepeste Bram zou ex-huisgenoten hebben bedreigd

Arnoud RodenburgStudenten in Schipluiden hebben aangifte gedaan tegen de partner van Bram, die eind mei op Facebook kenbaar maakte dat hij was weggepest uit het studentenhuis waar hij woonde.

Burgemeester Arnoud Rodenburg van Midden-Delftland, waar Schipluiden onder valt, heeft dat bevestigd tegenover Omroep West.

De partner van Bram zou de studenten geregeld via de telefoon hebben bedreigd en ze ’s nachts via de telefoon hebben lastiggevallen.

De burgemeester heeft begin deze maand een gesprek gehad met de voormalige huisgenoten van Bram. ‘Van bewust pesten is geen sprake geweest en ook is er geen aversie tegen homo’s. Er zijn wel vaker studenten met een andere geaardheid in het studentenhuis geweest en dat vormde geen enkel probleem’, schrijft de burgemeester in zijn ‘weekboek‘.

‘De relatie met een fors oudere man vonden de jongens bijzonder en dat hadden ze met elkaar besproken. Dat gesprek zorgde er voor dat er spanningen kwamen, ieder zijn weg ging en Bram uiteindelijk besloot om te verhuizen.’

De burgemeester had ook Bram en zijn vriend uitgenodigd voor een gesprek, maar die zijn niet op de uitnodiging ingegaan.

 

(Bron: Omroep West, foto: Burgemeester Rodenburg – Facebook))Categorieën:Nieuws

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: