Afsluiting van het seizoen ‘Men Meet Men’ op zaterdagavond

Men Meet Men‘Men Meet Men’ gaat met zomerstop. De bijeenkomsten in Deventer zijn normaal gesproken op vrijdagavond, voor deze gelegenheid is de ‘Men Meet Men’ op zaterdagavond en wel op 11 juni. De plek is dezelfde : De Fermerie aan het Muggeplein.

De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Net zoals voorheen zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige, gemoedelijke en relaxte avond van te maken.

Er is voor de gelegenheid een ‘Men-Meet-Men-Market’, voor mensen die mooie, grappige, spannende of ondeugende spullen voor mannen op zolder hebben liggen en er vanaf willen. Wellicht kun je er iemand mee blij maken of het omruilen voor een ander ‘hebbedingetje’.

De entree is voor iedereen € 2,00.

De eerstvolgende ‘Men Meet Men’-bijeenkomst is op vrijdag 9 september. De ‘Men Meet Men’-bijeenkomsten zijn een activiteit van COC Deventer.Categorieën:Agenda, Overijssel

Tags: ,

%d bloggers liken dit: