Radio 5 juni: Harry Klooster vertelt over zijn werk en zijn leven

Harry Klooster 02Harry Klooster is één van de bekendste casting directors van Nederland. Hij verzorgde de casting voor theaterstukken, commercials en televisiesuccessen als Goede Tijden, Slechte Tijden en Onderweg naar morgen.

Geboren in Overijssel in een keurig gereformeerd gezin, wilde hij als kleine jongen artiest worden. Zijn ouders zagen dat niet zo zitten.

Harry vertelt aan Rop Janze in de Roze Golf niet alleen over zijn carrière als zanger én casting director, maar ook over homo-zijn in Zwolle in de jaren zestig, over Sjors van de Panne en ook over het Gooise Matras. Zelf is Harry al 46 jaar gelukkig met zijn Fred. Hoe hou je een relatie zo lang goed?

De uitzending van 5 juni is hier terug te luisteren.Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: ,

%d bloggers liken dit: