Radio 15 mei: Hoe is met Douwe Bob en wat willen roze senioren

Barry en DouweHoe is het met Douwe Bob? Op die vraag komt zondag het antwoord van Barry van Cornewal, die voor de Roze Golf in Stockholm is om het Eurovisie Songfestival te volgen en te verslaan.

Verder is de Werkgroep 50Plus van het COC Deventer erg benieuwd hoe homo’s en lesbiennes denken over hun oude dag. Er is een online-enquête opgezet om daar achter te komen en op zondag 22 mei is er een bijeenkomst in Deventer, waar onder anderen D66-Tweede Kamerlid Pia Dijkstra bij aanwezig is.

De Roze Golf van 15 mei is hier terug te luisteren.

En al vast een treurige mededeling: de Roze Golf van 22 mei komt te vervallen in verband met een extra lange sportuitzending, waarin verslag gedaan wordt van de FBK-games in Hengelo.Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

%d bloggers liken dit: