De eerste trailer van Absolutely Fabulous: The Movie is online

absolutely fabulousNog even geduld: vanaf 21 juni is Absolutely Fabulous: The Movie te zien in de Nederlandse bioscoop. Tot die tijd moeten we het doen met de trailer. Actrices Jennifer Saunders en Joanna Lumley kruipen opnieuw in de huid van Edina Monsoon en Patsy Stone.

Het verhaal is even dun als hilarisch: de carrière van pr-agent Edina zit in het slop, maar gelukkig weet haar beste vriendin Patsy dat supermodel Kate Moss op het punt staat van persagent te wisselen. Edina doet haar best Kate als klant binnen te halen, maar veroorzaakt op een modefeestje voor een fataal ongeluk. De twee vluchten naar de Franse Riviera.

Beroemdheden

Aan de film doen meer dan zestig beroemdheden mee, onder wie Graham Norton, Jean Paul Gaultier en Joan Collins.

Absolutely Fabulous is van oorsprong een Britse sitcom. De BBC zond vijf seizoenen afleveringen uit van de serie. In Nederland werd de serie uitgezonden door de VPRO.

 

(foto: screenshot trailer)

.Categorieën:En verder

Tags: ,

%d bloggers liken dit: