Bokser Pacquiao niet meer welkom in winkelcentrum Los Angeles

Pacquiao verlaat bioscoopDe Filipijnse bokser Manny Pacquiao is niet meer welkom in winkelcentrum The Grove in Los Angeles, vanwege zijn opmerkingen over homoseksuelen.

Pacquiao was met een groep van zestien personen naar de in het centrum gevestigde bioscoop. Het is centrum vlakbij de sportzaal waar hij traint. Bij het verlaten van de bioscoop werd Pacquiao meegedeeld dat hij niet meer welkom is in het centrum.

De bokser kwam onlangs in het nieuws na een interview met een televisiestation. Daarin zei hij dat  ‘dieren beter zijn dan homo’s omdat zij mannen en vrouwen wel van elkaar kunnen scheiden.’

Vervolgens bood hij zijn excuses aan voor zijn uitspraak, maar toen was het al te laat: Nike verbrak het sponsorcontract.

‘Dit zijn haatdragende uitspraken’, aldus de eigenaar van The  Grove, Rick Caruso tegen TMZ Sport. ‘Veel mensen uit de homogemeenschap komen naar The Grove en ze hebben het recht zich hier thuis te voelen.’

Bij het verlaten van het centrum had Pacquiao geen commentaar. Op de vraag van de verslaggever van TMZ Sport of de film goed was, ging een duim omhoog.

 

(Bron: TMZ Sport, foto: screenshot TMZ Sport)Categorieën:Nieuws

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: