Vliegtuigmaatschappij WOW Air noemt nieuwste Airbus TF-Gay

WOW airlinesDe IJslandse vliegtuigmaatschappij WOW Air heeft z’n nieuwe Airbus ‘TF-Gay’ gedoopt. ‘WOW Air is een luchtvaartmaatschappij voor alle mensen’, zo verklaarde oprichter en topman Skúli Mogensen de stap tegen Gay Iceland.

‘We steunen van harte de LHBT’ers in hun strijd voor gelijke rechten. We steunen gelijke rechten voor iedereen, ongeacht hun geslacht, religie, etniciteit of cultuur. Doordat het voor iedereen mogelijk is om met ons te reizen, zullen we erWOW Skuli Mogensen hopelijk in slagen om de wereld iets kleiner en beter te maken.’

De naam werd voorgesteld door één van de piloten. Het vliegtuig wordt ingezet voor vluchten tussen IJsland en San Francisco.

‘Verder past de naam past perfect in ons concept om met onze vloot een modern gezin te creëren’, zegt Skúli. WOW Air heeft al de TF-MOM , TF-DAD, TF-SIS, en TF-BRO.

‘WOW is eigenlijk MOM ondersteboven en iedereen houdt van zijn moeder! Sinds de eerste dag, hebben we plezier en gezelligheid in onze dienstverlening benadrukt, omdat we willen dat iedereen zich welkom voelt in de WOW familie. En we denken dat TF-GAY past in ons moderne familie concept.’

WOW Air heeft recent drie Airbus A220-300 jets toegevoegd aan haar huidige vloot. TF-GAY is de eerste die deze maand naar IJsland komt.

 

(Bron: GayIceland, foto’s WOW Air)Categorieën:Nieuws

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: