Brand Gay Sauna Tibet Eindhoven is waarschijnlijk aangestoken

Sauna Tibet brandDe brand bij Gay Sauna Tibet in Eindhoven is waarschijnlijk aangestoken. De vermoedelijke dader is aangehouden.

De brand woedde korte tijd in de nacht van vrijdag op zaterdag. De eigenaar van de sauna aan de Antoon Coolenlaan in recreatiegebied Genneper Parken werd naar verluidt even daarvoor gewekt door zijn alarmsysteem. Op livebeelden van de beveiligingscamera’s zag hij hoe voor hem een onbekende man het terrein opliep.

De sauna-eigenaar waarschuwde meteen de politie. Ter plekke zagen agenten een rennende man op de Bayeuxlaan. De 39-jarige Eindhovenaar werd opgepakt en zit nog vast.

Brand ontdekt
Bij de sauna aangekomen bleek de toegangspoort opengebroken en woedde er een brand. Het ging om een deel van de gevel dat vlam had gevat. Even werd gevreesd dat het vuur zou overslaan, maar de brandweer wist dat te voorkomen.

De medewerkers van Gay Sauna Tibet willen tegen over Omroep Brabant niets zeggen over de brand. Die viel gelukkig mee, zo zeggen ze. ‘We zijn in ieder geval gewoon weer open.’

Onderzoek in volle gang
Het is nog niet bekend of de onbekende man ook in het gebouw is geweest. De politie onderzoekt de brand.

 

(Bron: Omroep Brabant, foto: screenshot Omroep Brabant)Categorieën:Nieuws

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: