COC Zwolle in nieuw pand

coc pand zwolleCOC Zwolle heeft een nieuw onderkomen gevonden. De homobelangenvereniging zit voortaan in een kantoorpand aan de Willemsvaart in Zwolle.

Na de sluiting van café De Garage aan de Kamperstraat was er de behoefte om toch ergens een bureau met een computer en een telefoon te hebben. Ook zocht de vereniging een vergaderruimte. De activiteiten, zoals de bijeenkomsten van Jong & Out en Café Oké waren al ondergebracht in andere horecagelegenheden in de stad.

Het pand aan de Kamperstraat was eigendom van een stichting geliëerd aan het COC. Het pand is inmiddels verkocht.

COC Zwolle is gevestigd aan de Willemsvaart 16b, kantoor 1.01, 8019 AB Zwolle.

Het telefoonnummer en het mail-adres zijn hetzelfde gebleven: 038-422 44 03 en info@coczwolle.nl. Het kantoorpand is maar beperkt bezet. Via Facebook of via dit  contactformulier is de vereniging het snelst te bereiken.

 Categorieën:En verder, Overijssel

Tags:

%d bloggers liken dit: