Twee zoenende mannen voor de Kiss Cam in Los Angeles worden toegejuicht

Kiss CamTwee mannen die elkaar zoenen is nog steeds nieuws, zeker als dat zoenen gebeurt in een vol stadion. Brad Parr en Andy Evens zijn grote fans van het hockeyteam van Los Angeles Kings, zoenden elkaar voor de Kiss Cam. Ze werden luid toegejuicht door de ruim 18 duizend toeschouwers.

De Kiss Cam is een camera die het publiek in beeld brengt tijdens de pauze van de wedstrijd. Als de Kiss Cam jouw en de persoon naast je in beeld brengt, is het de bedoeling dat je elkaar kust. De beelden zijn in het hele stadion te zien op grote schermen.

Brad en Andy hoopten stiekem al dat de Kiss Cam hen in beeld zou brengen. ‘Het was een geweldige avond omdat de Kings met 2-1 wonnen van Toronto Maple Leafs uit mijn stad. Mijn ouders, broers en zussen wonen in Los Angeles, maar de rest van de familie denkt dat ik een verrader ben, omdat ik een Kings-fan ben’, vertelde Brad Parr aan Outsports, ‘Ik heb 17 jaar in Los Angeles gewoond.’

Zijn zoen met Andy Evans werd het hardst van alle zoenen toegejuicht door het stadion.

Het is niet de eerste homozoen voor de Kiss Cam. Vorig jaar werd ook een homostel gespot bij Los Angeles Dodgers en ook zij werden toegejuicht. De eerste homokus was te zien in 2011 in San Francisco tijdens een wedstrijd van de Giants.

(Bron: Outsports, screenshot Youtube)Categorieën:En verder

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: