Radio 3 januari: De COC’s in Overijssel en hoe nu verder?

COC voorzitters vlnr Rop Philip Ilja de Jong en Mark Melenhorst (8)De COC verenigingen in Overijssel zitten om tafel in de studio om terug te blikken, maar vooral ook om vooruit te kijken. Te gast zijn Ilja de Jong (COC Zwolle), Mark Melenhorst (COC Twente-Achterhoek) en Rob Philip (COC Deventer).

Het werken aan de zichtbaarheid heeft de prioriteit. Zeker nu de cafés in Deventer en Zwolle het afgelopen jaar gesloten zijn. De verenigingen in Deventer en Zwolle zijn zichzelf na de sluiting opnieuw aan het uitvinden; het COC Twente-Achterhoek gaat gewoon door op de lang geleden ingeslagen weg.

Het plan van COC Deventer om ambassadeurs te werven, spreekt het COC in Zwolle en in Twente-Achterhoek aan.

De Roze Golf van 3 januari is hier terug te luisteren.Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , , , ,

%d bloggers liken dit: