Secret Garden zoekt hulp voor avond voor vluchtelingen

asielzoekersSecret Garden is bezig met het organiseren van een ontmoetingsavond voor homoseksuele vluchtelingen. De bedoeling is de LHBT-vluchtelingen een leuke avond te bieden, maar ook om ze informeren over de asielprocedures in Nederland.

De organisatie is dringend op zoek naar geld om zo’n avond te realiseren, maar ook op zoek naar bijvoorbeeld een DJ, die de muziek kan verzorgen op de avond, naar bijvoorbeeld een danser die een voorstelling wil geven en naar bijvoorbeeld een advocaat die informatie kan verstrekken over de asielprocedures en vragen kan beantwoorden van lhbt-vluchtelingen.

Het is het streven van Secret Garden om de avond tussen 24 en 31 december te houden, ergens in Amsterdam.

Geld overmaken kan via deze link  onder vermelding van ‘LHBT Vluchtelingen’.Categorieën:En verder

Tags: ,

%d bloggers liken dit: