Ellie Lust doet mee in ‘Wie is de Mol?’

Lust MolOp de Dam in Amsterdam zijn donderdag alle kandidaten voor het nieuwe seizoen ‘Wie is de Mol?’ bekendgemaakt. Ellie Lust, politiewoordvoerder in Amsterdam, is één van de tien deelnemers.

Ellie Lust is openlijk lesbisch en voorzitter van Roze in Blauw in Amsterdam.

Als promotiestunt waren er elf kandidaten in de hoofdstad aanwezig, die allemaal een test over de Mol maakten, zoals ook gebeurt in het tv-programma. Zij namen plaats achter de laptop die midden op de Dam in Amsterdam was neergezet. Uiteindelijk viel GTST-actrice Toprak Yalciner af.

De tien kandidaten van het jaarlijks goed bekeken programma zijn, naast Ellie Lust, BNN-presentator Tim Hofman, hockeyer Taeke Taekema, journaliste Cécile Narinx, presentatrice Airen Mylene, 3FM-dj Annemieke Schollaart, presentator Klaas van Kruistum, harpenist Remy van Kesteren, acteur Rop Verheijen en actrice Marjolein Keuning.

De deelname van Lust komt op een ongelegen moment, nu er onderzoek gaande is binnen de politie naar een mol.

Het nieuwe seizoen, dat is opgenomen in de Dominicaanse Republiek, wordt uitgezonden vanaf januari 2016 op de zaterdagavond.

Vorig jaar werd het programma gewonnen door NOS-presentator Rik van de Westelaken. Margriet van der Linden bleek toen de Mol.

 

(Bron: RTV Noord Holland, foto: screenshot AT5)Categorieën:Nieuws

Tags: , , , ,

%d bloggers liken dit: