‘Sugar Daddy’ komt naar Almelo

NachtdierenDe voorstelling ‘Sugar Daddy’ van theatergezelschap De Nachtdieren is donderdag 3 december te zien in Theater Hof 88 in Almelo.

Met de voorstelling snijdt de theatergroep een belande thema aan: dat van de sugar daddy’s, oudere mannen die er een jongere minnaar op na houden. De jongere minnaar laat zich vaak betalen om bij de man te wonen, het bed met hem te delen en soms huishoudelijk werk te verrichten.

Volgens de theatermakers staat de maatschappij vaak afwijzend tegenover zo’n relatie.

In de voorstelling wordt deze relatievorm van alle kanten belicht en wordt de bezoeker gestimuleerd om een open mind te houden voor alle vormen van liefde. Het is een voorstelling over homoseksualiteit, liefdes met grote leeftijdsverschillen en de druk die de omgeving daarop uitoefent.

De voorstelling is donderdag 3 december 2015 te zien in Theater Hof 88 om 20:15 uur.

 

(foto: Robert van der Ree)Categorieën:En verder, Overijssel

Tags: , , , ,

%d bloggers liken dit: