Radio 18 oktober: Al vijftien jaar een lach en een traan

Rop Janze 3Rop Janze uit Bovenkarspel zit 15 jaar in het vak. Dat wordt gevierd met een jubileumvoorstelling in Amsterdam en een boek met teksten van zijn gedichten, conferences en liedteksten.

De luisteraars van de Roze Golf kennen Rop Janze natuurlijk van zijn bijdrages ´De Wereld Van Rop Janze´

In de Roze Golf vertelt Rop Janze over zijn carrière (hij blijkt al achttien jaar op te treden), de belangrijkheid van recensies (Jacques d’Ancona heeft ‘m ooit de grond ingeschreven , maar lag volgens Janze niet aan de kwaliteit van de voorstelling) en hij laat unieke opnames horen uit zijn beginperiode.

Rop Janze geeft twee keer twee kaarten weg voor zijn jubileumshow op 31 oktober. Het enige dat je moet doen om daarvoor in aanmerking te komen is voor 25 oktober een mail sturen naar rozegolf@rtvoost.nl. Onder de mailers worden de kaarten verloot.

De uitzending van 18 oktober is hier terug te luisteren.Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: