Column: Kunnen lichamelijke ongemakken gereset worden?

column joop van den haakJoop van den Haak bespreekt elke twee weken weer een ander facet van het rijke roze leven, of een dagelijks dilemma. Dit keer: Kunnen lichamelijke ongemakken gereset worden?

Stel: je penis doet het bij een bepaalde bezigheid niet zoals het zou moeten. Dan zou het toch prettig zijn als je op een lichamelijk resetknopje zou kunnen drukken en hoep… de kleine jongen doet het weer als ooit tevoren.

Resetten in de technische sferen is al lange tijd mogelijk. Denk aan het opnieuw opstarten van een computer of andere besturingssystemen: verwarming, huishoudelijke apparaten en zo meer. Een computer die is vastgelopen, daarbij kan de oplossing zijn hem even uit te zetten en na een minuut of later weer op te starten. Vaak doet hij het dan weer.

Grappig voorval las ik laatst in de wekelijkse bijlage van De Telegraaf. Een vrouw zei tegen haar niet technische man: ‘Schat, mijn weegschaal is kapot.’ De man zei: ‘Schat, ik kijk wel even.’ Terwijl zijn vrouw even niet keek, drukte hij op een bijna onzichtbaar knopje (reset) en het apparaat deed het weer. Zijn vrouw heeft sedertdien groot respect voor haar man.

Dit alles overdenkende, vroeg ik me af: zou dat resetten zowel bij hetero’s als homo’s bij lichamelijke ongemakken ook mogelijk zijn? Wellicht hebben wetenschappers in de medische wereld allang naar dat vraagstuk gekeken. In Amerika, waar ze ons in ontwikkelingen altijd al zijn voor geweest, is daar vast onderzoek naar gedaan.

Overigens resetten in de betekenis van bijvoorbeeld een uit de kom geschoten arm en zo meer, kan vrijwel meteen weer worden teruggezet en dat geldt natuurlijk ook voor zowel hetero’s als voor mensen uit de diverse seksualiteit.

Stel dat in de wereld van de diverse seksualiteit: hetero’s en mensen vanuit de LHBT-wereld hun aftakelende geneugten door resetten, door middel van het indrukken van een hobbeltje of knobbeltje aan de voorzijde van het lichaam, hun ongenoegen zouden kunnen terugdraaien, wat zou dat dan niet een enorme medische vooruitgang zijn. En welk een kostenbesparende werking zou dat kunnen hebben op de gezondheidszorg.

Je hebt een oudere vriend die jou altijd door zijn inbreng zo zalig verwende, maar dan ineens kan dat niet meer. Maar stel daar is dat resethobbeltje aan de voorzijde van zijn lichaam. Je drukt erop, en oh, daar is het weer, die zalige verwenkracht van je vriend. Oh, jongen, je geniet weer mateloos. Je prijst dat resetten menshoog.

Je zegt misschien: ‘Maar door al dat resetten, houdt het leven dan ooit ’s op?’ Natuurlijk, joh, precies zoals bij huishoudelijke apparaten, houdt het leven ineens op. Hoewel…. Kom verder in de column daarop terug.

Oh, heren wetenschappers, professoren, dokters, ga alstublieft werken aan de mogelijkheid van lichamelijk resetten, voor zover u daar nog niet mee bezig bent, en daarmee succes hebt bereikt, dank daarvoor.

Ik denk persoonlijk dat lichamelijk kunnen resetten niet alleen voor jongeren, maar ook voor ouderen een weldaad zou kunnen zijn. Vooral in je laatste levensjaren wil je niet hijgerig en kreupel over straat gaan. Resetten kan het leven toch een stuk aangenamer maken en wellicht een positieve invloed uitoefenen op het bedrijven van seks.

Maar bedenk wel het leven is een keer op. Je zult nooit duizend jaar of ouder worden. Maar zou je dat eigenlijk ook wel willen? Het is wel zo dat ik onlangs op de radio een debat beluisterde tussen medische wetenschappers, die de mogelijkheid van eeuwig leven bestuderen. Houd moed vrienden, als jullie echt eeuwig zouden willen leven, dan wordt dat wellicht mogelijk.

 Categorieën:Column, Joop van den Haak

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: