Radio 30 augustus: Boys don’t cry

Boys dont't cry poster 2Het is een verhaal over twee vrienden die opgroeien in Oost-Nederland: Boys don’t cry. Het is een verhaal over vriendschap, identiteit, geloof en kanker. Het is het verhaal van Boudewijn en Jules. Betere vrienden zijn er niet.

Toch durft Boudewijn Jules niet te vertellen dat hij homo is. Hij is bang dat er daarmee een einde komt aan hun vriendschap. Het verhaal , gebaseerd op het leven van Boudewijn Koops en Jules van Rijn is verwerkt tot een toneelvoorstelling, die zondag 13 september in Zwolle in première gaat.

Boudewijn en Jules spelen als het ware zichzelf en beide spelers zijn te gast in de Roze Golf.

Klik hier voor meer informatie over Boys don’t cry.
Klik hier als je het programma na zondag 30 augustus wilt beluisteren

 Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , , , ,

%d bloggers liken dit: