Kunstwandeling in de omgeving van Deventer

Opstap Punt Nieuw randeZondag 23 augustus is er een kunst-wandeling, die start in Diepenveen bij Hus Nieuw Rande. De wandeling van zes kilometer is een initiatief van de werkgroep 50Plus van COC Deventer en voert door de uiterwaarden van de IJssel en door de bosrijke omgeving. Er wordt –letterlijk en figuurlijk- stil gestaan bij diverse nieuwe kunstwerken. Sommige werken hebben een vast- en andere weer een tijdelijk karakter. Bij voldoende tijd (en als het niet te nat is) wordt ook het labyrint ‘De Laage Diepenveen‘ van kunstenaar Jeroen van Westen bezocht.

Opgeven voor de wandeling kan voor 21 augustus via dit emailadres: 50plus@cocdeventer.nl.

Starttijd is 13.45 uur. Verzamelen bij ‘Opstappunt Nieuw Rande’.

Bij terugkomst is vanaf 16.00 uur de ZondagMiddagSalon begonnen in de Fermerie aan het Muggeplein 9 in Deventer. Wie zin heeft gaat mee naar de ZondagMiddagSalon.

 

(Foto: Google Streetview)Categorieën:Agenda, En verder

Tags:

%d bloggers liken dit: