Maak deze zomer kennis met de IJssel Dykes

IJssel Dykess. 2Van 9 juli tot en met 13 augustus 2015 organiseert de vrouwensportgroep IJssel Dykes van COC Deventer een speciaal zomerprogramma. Elke donderdagavond een activiteit zoals bowlen, spinning, fietsen, wandelen, roeien en een afsluitende barbecue.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit het zomerprogramma en graag kennis willen maken met de sportieve IJssel Dykes. IJssel Dykes is de vrouwensportgroep van COC Deventer; zij organiseert activiteiten voor vrouwen van alle leeftijden.

Dit is het programma:

· 9 juli Bowlern 20.00 tot 21.00 uur
· 16 juli RPM spinning 20.00 tot 21.00 uur
· 23 juli Fietsen start 19.30 uur
· 30 juli Wandelen start 19.30 uur
· 6 augustus Roeien Starttijd volgt
· 13 augustus Barbecue Starttijd volgt

 

Voor vragen, informatie en aanmelden is er een e-mailadres: ijsseldykes@cocdeventer.nlCategorieën:En verder, Overijssel

Tags: ,

%d bloggers liken dit: