Activiteiten COC Deventer voortaan op meerdere plaatsen

DeventerDe activiteiten van COC Deventer worden voortaan op verschillende plekken in de stad gehouden, nu het COC-café aan de Brink gesloten is.

De ZondagMiddagSalon gaat verder in ‘De Fermerie’ aan het Muggeplein. Zondag 28 juli is er een kennismakingsborrel op de nieuwe locatie vanaf 17.00 uur.

Elke donderdagavond sporten de vrouwen van de IJssel Dykes in Gymzaal ‘De Duivengang’ aan de Broederenstraat 1, van 19.45 tot 21.00 uur. Donderdag 9 juli start het speciale zomerprogramma van de IJssel Dykes.

De Roze Film, elke laatste vrijdag van de maand om 20.00 uur, blijft gewoon in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ in de bibliotheek aan de Brink 70. De nazit is voortaan ergens in een café in Deventer

Vanaf september komen de Men Meet Men en de Ladies Lounge weer terug. Dan begint het COC ook weer met het geven van voorlichting op scholen en het deelnemen aan de HBO-intro-dag.

COC Deventer heeft de website uitgebreid met een agenda met roze activiteiten in de Stedendriehoek.Categorieën:En verder

Tags:

%d bloggers liken dit: