Laatste weekeinde in COC Café Deventer

COC Deventer (1)Het komend weekeinde, 6 en 7 juni, is het laatste weekeinde dat COC Café Fabulous in Deventer open is. Het COC heeft de huur opgezegd.

De ruimte kan niet voldoen aan de geluidsnormen en voor een andere plek heeft het COC onvoldoende geld en vrijwilligers.

Zaterdag is het middagcafé open van 16:00 uur tot 19:00 uur en het avondcafé vanaf 21:00 uur tot in elk geval middernacht.

Tussen het middag- en avondcafé is Fabolous alleen open voor de vrijwilligers van het COC.

Zondag 7 juni is de laatste activiteit in café Fabulous: de Men meet Men voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar. Deze meetings hebben een gemoedelijke en relaxte sfeer, waarbij iedereen zich thuis kan voelen. Doordat er met een gesloten deur en een “deurman” gewerkt wordt, is de ruimte veilig en besloten.

De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, er zijn VJ presentaties, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Tevens is de lounge- & relaxruimte geopend.

Deze speciale avond is geopend vanaf 16.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 2,00. COC-leden hebben vrije toegang op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart. Er zijn speciale hapjes en vanaf 17:30 uur kan er ook iets te eten worden besteld.

De Men meet Men-bijeenkomsten verhuizen met ingang van zondag 6 september naar de eerste etage van Café De Hip aan de Brink 21 te Deventer.
In de Roze Golf van 7 juni een gesprek met voorzitter Katinka Groothuis over de sluiting van het café en de toekomst van COC Deventer

 

 Categorieën:En verder, Overijssel

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: